Säkerhet som gör skillnad


En dag som säkerhetssäljare på Securitas Direct

Jobba på Securitas Direct Sverige

Försäljningsprovision

Med försäljningsprovision har du stora möjligheter att påverka din lön. Vad du tjänar är upp till dig!

Utvecklas snabbt

Vill du göra snabb karriär inom försäljning? Vi är ett engagerat team som gör skillnad varje dag. Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Tävlingar

För att hålla motivationen uppe och kunna prestera har vi alltid nya tävlingar och evenemang på gång.​​​​​​​

Komponenter och tjänster

Vårt mål är att ligga i täten vad gäller utveckling av nya tjänster och innovativa lösningar med stor kundnytta. Att hela tiden göra det i takt med kundernas förändrade behov och att aldrig sitta nöjd.

Försäljningsmetod

Du behöver inte kunna allt från början. Vi är med hela tiden för att ge inspiration, utbildning och stöd. Vi ser till att du har de rätta förutsättningarna och verktygen för att möta kunderna på bästa sätt.

Utbildning

Du får allt nödvändigt material för att kunna komma igång. En introduktion och genomgång av vår försäljningsmetod samt komponenter och tjänster.

Fördelar med att jobba som säkerhetssäljare!


Företagsbil
Som säkerhetssäljare på Securitas Direct Sverige får du en företagsbil. Vi står för alla bilrelaterade utgifter – bränsle, parkering, försäkring och tullavgift.

Utrustning
För att lyckas i din karriär får du tillgång till vårt försäljningsmaterial – presentationsverktyg, broschyrer och videomaterial samt Securitas Direct-klädsel.

Digitala verktyg
För oss är det viktigt att du hanterar dina kontakter och besök. Du får tillgång till digitala verktyg där du kan kontrollera dina försäljningsresultat och direkt se hur mycket pengar du kommer tjäna.

Försäkring och semester
När du blir en del av vårt säljteam får du en försäkring och minst 4 veckors semester per år.
 Gå med i vår Talent Community
Registrera dig och få jobberbjudanden som matchar din profil!